’t Wycker Cabinet


Zoekend naar een leuke lunch plek in Maastricht kwamen we terecht bij ’t Wycker Cabinet. Van buiten was duidelijk te zien dat het restaurant druk bezocht was en normaal loop ik dan voorbij en zoek ik een rustigere plek. Dit restaurant ligt echter net buiten het drukke gedeelte van Maastricht en mijn nieuwsgierigheid trok me naar binnen.

’t Wycker Cabinet heeft een strak en modern interieur. De tafeltjes zijn nogal dicht op elkaar geplaatst, echter voelt dit eerder knus dan storend. Mij viel op dat er een luxere sfeer onder de gasten heerste wat geheel past bij de stijl van het restaurant.

Ondanks dat alle stoelen en tafels bezet waren, had de bediening alles goed onder controle. Personeel is vriendelijk en we werden snel geholpen. Het eten kwam na een klein kwartiertje en was heerlijk warm. Ik heb gekozen voor een Flammkuchen die op de foto beperkt belegd lijkt, maar de smaken waren prima gecombineerd en de bodem was knapperig.

Mijn vriend heeft gekozen voor de Cabinet burger. Enige opmerking is dat de hamburger van binnen nog deels roze was (medium gebakken). Wij zijn het gewend dat een hamburger doorbakken wordt geserveerd. Het was prettig geweest als er van tevoren gevraagd werd wat onze voorkeur is. Smaak was althans prima en de hoeveelheid ten opzichte van de prijs was ook in orde. De Flammkuchen kost € 9,70 en de Cabinet burger € 16,90.

 

www.wyckercabinet.nl

Deel deze review

Januari 2017

Van je hobby meer willen maken, dat is het begin van Eetbaar Limburg.

Ontdekken

AZIATISCH

FAVORIETEN

Promotie
Website doorzoeken