Sushi Tokio

De meeste sushi en grill restaurants in de buurt zijn naar mijn smaak matig en teleurstellend. Wij maken dan ook graag een ritje van 45 min. om bij Sushi Tokio in Weert te gaan eten.

Sushi Tokio gebruikt het 5 ronde principe. Je mag per persoon 5 gerechten kiezen met een max van 5 rondes.

Hoe groot mijn ogen ook zijn en hoe groot mijn maag ook aanvoelt, bij ronde 5 ben ik nog nooit in de buurt gekomen. Ik eet gemiddeld 12 gerechten en dan waggel ik weer naar huis. De prijs van diner per volwassen persoon is variërend tussen de €22,50 en €31,95. 

De menukaart van Sushi Tokio is online te bekijken en bevat 115 gerechten. Wat ook prettig om te zien is, is dat er aan de hand van symbolen wordt aangegeven of een gerecht gluten bevat, geschikt is voor zwangere vrouwen en of het gerecht vegetarisch is. 

Mijn top 5 favoriete gerechten zijn;
Nr. 97 Beef Udon. Een heldere soep met udon noodles, rundvlees en div. groenten.
Nr. 31 Crispy Maki. Een knapperige sushirol met een onbekende vulling. Spannend, toch?Nr. 72 Ossenhaas Teriyaki. HET gerecht waar wij voor terug blijven komen. De ossenhaas is ontzettend mals en dit gecombineerd met de hartige teriyaki saus is to die for.

Nr. 48 Sake Serada. Ijsbergsla met gegrilde zalm en een frisse dunne cocktaildressing.
Nr. 70 Gebakken Garnalen. Bereid

je voor, want dit wordt een stuk vettiger dan spareribs. Het is even werk om deze heerlijk gekruide en vettige garnalen te pellen, maar dan heb je ook wat lekkers. Tip, bestel de gebakken garnalen en de gebakken bami. Combineer deze en smullen maar.

Het personeel van Sushi Tokio verdient ook een dikke pluim. Altijd correct, vriendelijk, netjes en tijdig. Wat mij vaak irriteert aan de sushi en grill restaurants is dat het personeel storend is. Ze zijn duidelijk aanwezig, vragen je constant voor drinken, halen je bord weg als je je laatste hap nog niet hebt doorgeslikt etc. Dit jagende gevoel krijg je dus zeker niet bij dit restaurant.


Wil je in een gemoedelijke sfeer genieten van Aziatische gerechten bereid met liefde die te proeven is in elk gerecht? Neem dan een hapje bij Sushi Tokio. 

www.sushitokio.nl

 
Foto’s van andere bezoeken aan Sushi Tokio

Deel deze review

Januari 2017

Van je hobby meer willen maken, dat is het begin van Eetbaar Limburg.

Ontdekken

AZIATISCH

FAVORIETEN

Promotie
Website doorzoeken