Voor levensgenieters

Sfeer & Chique


Een ontbijt, lunch, high tea, chocolade of gewoon even shoppen, Sfeer & Chique in Brunssum is van veel markten thuis.

Brunssum is geen bekende plek voor ons en na een woningbezichtiging zijn we de buurt gaan verkennen. Winkelstraat de Kerkstraat heeft meerdere terrassen en mogelijkheden, maar Sfeer & Chique trok onze aandacht.
 

Alles is heel huiselijk en knus ingericht en het personeel groet je persoonlijk, maar laat je wel verder met rust als je dat wilt. Ze zijn heel gastvrij, snel en oplettend.

Het was nog vroeg en we hebben een ontbijt besteld. Vaak weet ik van tevoren wel van foto’s of aanbevelingen wat ik kan verwachten, maar hier ben ik met open blik gaan zitten en ik was dan ook aangenaam verrast hoe uitgebreid het ontbijt was. 

We kregen per persoon 4 verschillende broodjes, bestaande uit pistolets, croissants, kaiser broodjes en zachte witte broodjes. Daarnaast kregen we beiden een hard gekookt ei en een versplank met een kleine salade, kaas, ham, cervelaat en brie. Voor te drinken hebben we beiden gekozen voor een thee en een jus d’orange. Als laatste de zoetigheid bestaande uit melk en pure chocoladehagelslag en aardbeienjam. 

De kleurrijke presentatie en de vele opties maken het ontbijt een lust voor het oog. De etenswaren smaakten vers en lekker. Het is duidelijk dat er aandacht aan kwaliteit wordt gegeven. Als ik al iets zou moeten aanbevelen is het om niet alleen gewone boter, maar ook roomboter aan te bieden. Niet per see nodig, maar wel lekker. 

Website Sfeer & Chique

Deel deze review

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Januari 2017

Van je hobby meer willen maken, dat is het begin van Eetbaar Limburg.

Ontdekken

AZIATISCH

FAVORIETEN

Promotie
Website doorzoeken