samenwerken

Restaurant en/of product review

De restaurants op Eetbaar Limburg zijn grotendeels uit eigen initiatief bezocht. De reviews worden zo objectief mogelijk geschreven met uiteraard onze persoonlijke (smaak)ervaring erin verwerkt. Wij zullen dan ook naar alle eerlijkheid schrijven met respect voor uw bedrijf. 

Winacties

Wie wil er nu niet meedoen met een winactie? De deelnemers van de winactie vergroten het bereik op de verschillende soorten Social Media, zoals Facebook en Instagram. Voor een optimaal bereik deelt Eetbaar Limburg zelf de winactie via de eigen Social Media kanaal.

Promotie op de homepagina

Op onze homepagina is de mogelijkheid gecreëerd om reclame te maken voor uw bedrijf. Heeft u een horeca gerelateerd bedrijf en heeft u een vestiging in Limburg? Dan bent u de geschikte partner voor onze doelgroep. 

Interesse?

Samenwerken of adverteren op onze website? Neem contact met ons op!

Disclaimer

Auteursrechten

Alle rechten van eigendom betreffende teksten en fotografie liggen bij eetbaarlimburg.nl. Kopiëren, verspreiden en gebruik van teksten en fotografie is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van eetbaarlimburg.nl tenzij anders is aangegeven.

Aan de inhoud van eetbaarlimburg.nl kunnen geen enkele rechten ontleend worden. Copyright © 2017 Eetbaar Limburg. All Rights Reserved.Tijde

Januari 2017

Van je hobby meer willen maken, dat is het begin van Eetbaar Limburg.

Ontdekken

AZIATISCH

FAVORIETEN

Promotie
Website doorzoeken