Voor levensgenieters

Patty ‘n Bun

Wat heb ik gezocht naar een restaurant als deze. De hamburgers van Patty ‘n Bun zijn precies zoals ik mij altijd heb voorgesteld hoe hamburgers in Amerika smaken, perfect. 

Via Instagram zag ik enkele weken terug een foto van een mega milkshake a.k.a. freakshake zoals ze deze nu maken in Amerika met donuts, koekjes, snoep enz. erop. Dolenthousiast dat dit concept ook in de buurt te krijgen is, zijn we dit restaurant snel gaan opzoeken. 

Even buiten het drukke centrum van Maastricht vindt je deze kleine Amerikaanse diner (28 zitplaatsen). Je kunt de inrichting vergelijken met een knusse snackbar. De inrichting, stijl van de menukaart en de manier van bestellen is allemaal typisch Amerikaans. De muziek die werd gedraaid is 80’s en 90’s hiphop/R&B. Voor mij geen enkel probleem, maar vind je deze muziekstijl niks dan kan ik begrijpen dat je ervaring wat betreft ambiance minder kan zijn.

Dan het belangrijkste, het eten. De freakshake was wat ik het liefste wou proberen, maar het was lunchtijd en ik had gewoon zin in een lekkere hamburger. Ik ben gegaan voor het lunchmenu van € 11,00, dit houdt in frietjes, een classic hamburger en zelfgemaakte limonade. Je moet even wachten op je hamburgers, maar als je dan je eerste hap proeft weet je waarom.

Het vlees is perfect bereid, het brood is heerlijk krokant en de gehele samenhang van ingrediënten is perfect. De frietjes zijn warm, krokant en er wordt een beetje zeezout overheen gedaan. De zelfgemaakte limonade is fris en licht zuur van de citroen, heerlijk. Ik had aangenomen dat dit restaurant geen WC beschikbaar had, maar dit blijkt wel zo. Dit is alleen niet duidelijk aangegeven. Personeel is heel vriendelijk dus gewoon even vragen als je het niet meteen ziet. 

De sfeer, de kwaliteit, het personeel en de prijzen zijn prima en dit is een restaurant waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen. Binnenkort zal een update van deze review volgen, want die freakshake moet ik geprobeerd hebben!

 

www.pattynbun.nl

Foto’s van andere bezoeken aan Patty n Bun

Deel deze review

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Januari 2017

Van je hobby meer willen maken, dat is het begin van Eetbaar Limburg.

Ontdekken

AZIATISCH

FAVORIETEN

Promotie
Website doorzoeken