Voor levensgenieters

Markt 50

Vanaf 2 februari 2017 kun je in Geleen terecht bij Markt 50. Een brasserie met uitzicht op de Geleense markt. 

Elke zaterdag is de Zaterdagmarkt in Geleen met lokale- en streekproducten. Ondanks de vele eetkraampjes zit ik veel liever op een terras, waar ik op mijn gemak alles en iedereen kan bekijken. Markt 50 ligt op de perfecte plek hiervoor. De zon schijnt het merendeel van de dag op dit terras en je hebt prima uitzicht op de gehele markt. 

Er zijn verschillende ontbijt en lunch menu’s waaruit gekozen kan worden en ik ben gegaan voor het 12-uurtje. Dit houdt in een bakje soep en in dit geval was het tomatensoep met croutons. Daarnaast krijg je 2 sneetjes vers brood met keuze uit wit, bruin, meergranen of desem die je kunt beleggen met kaas, ham en een frisse salade. Als laatste nog een lekkere rundvleeskroket met zelfgemaakte mosterdsaus. De soep was niet warm, maar HEET. De salade was lekker fris wat de bitterheid van de rucola goed wegneemt en het brood was heerlijk vers. Voor € 11,00 heb je een heerlijk vullende lunch.

Van nieuwe zaken kan ik het begrijpen als het personeel een foutje maakt met bediening of qua samenwerking nog aan elkaar moet wennen, maar bij Markt 50 had ik niet het gevoel dat de brasserie pas 1 maand geleden geopend is. De dames zijn allemaal vriendelijk, beleefd, snel in bediening en de onderlinge samenwerking ging ook prima.

Behalve de prima locatie, bediening, kwaliteit en prijs ook nog een compliment voor de cappuccino. Helaas komt het steeds vaker voor dat restaurants je een klein kopje cappuccino geven met misschien 1 koekje. Bij Markt 50 wordt de cappuccino geserveerd zoals het hoort. Op een klein decoratief dienblad met een verpakte lekkernij en een glaasje advocaat met slagroom. Zo zie ik het graag! 

 

Facebook Markt50

Foto’s van andere bezoeken aan Markt50

Deel deze review

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Januari 2017

Van je hobby meer willen maken, dat is het begin van Eetbaar Limburg.

Ontdekken

AZIATISCH

FAVORIETEN

Promotie
Website doorzoeken