Maaslandcentrum Elsloo

Nu de horeca weer open is waren wij van plan nog even te wachten met een terrasbezoek. Het nieuw geopende terras van het Maaslandcentrum in Elsloo ligt echter om de hoek en de verleiding was niet te weerstaan.

Het Maaslandcentrum in Elsloo is sinds kort overgenomen, maar de locatie is nog steeds een evenementenlocatie met zalen voor o.a. vergaderingen, congressen, (bedrijfs)feesten, rommelmarkten en nog vele andere activiteiten.

De menukaart
Door de diversiteit van het Maaslandcentrum is het terras voornamelijk ingericht op het “even tussendoor genieten”. Een stop tijdens het wandelen of fietsen of een plekje om een drankje met een stuk taart te nuttigen. Behalve gebak zijn er ook enkele warme lunchgerechten en borrelgarnituur te bestellen.

Tussen de vergaderingen door zijn we gaan lunchen bij het Maaslandcentrum en hebben we beiden gekozen voor een broodje hamburger. Een zacht hamburgerbroodje belegd met ijsbergsla, hamburger, gebakken uitjes en saus. Met als saus keuze tussen Bicky saus of mayonaise en curry. Daarnaast een frisse groentespies, rauwkostsalade en nacho cheese chips.

De rauwkostsalade heb ik deels in het broodje hamburger gedaan, omdat ik graag veel diverse smaken tegelijk proef. De hamburger zelf is hartig en vol van smaak. De verse rauwkostsalade is een frisse toevoeging en de chips en groentespies voelt als een extraatje. Lekker divers en een prima lunch.

De kosten
€ 4,50 Hamburger MLC
€ 2,45 Cappuccino
€ 2,00 Cassis
€ 2,00 7-Up

 

Website Maaslandcentrum

 

Foto’s van andere bezoeken aan Maaslandcentrum.

Deel deze review

Januari 2017

Van je hobby meer willen maken, dat is het begin van Eetbaar Limburg.

Ontdekken

AZIATISCH

FAVORIETEN

Promotie
Website doorzoeken