Voor levensgenieters

Luna Eten & Drinken Stein

Dineren en lunchen doe ik vaak buiten de deur, maar ontbijten niet. Uitslapen in het weekend is mij heilig, maar dat wil niet altijd lukken. Vroeg opstaan heeft er nu wel voor gezorgd dat ik spontaan met mijn partner ben gaan ontbijten bij Luna Eten & Drinken in Stein.

Tussen 10.00 en 11.00 uur serveert Luna naast de gewone kaart ook van een speciale ontbijtkaart. Doordeweeks dien je hiervoor te reserveren en in het weekend mag het ook zonder reservering, maar dat wil ik niet aanraden. Wij hadden geluk dat we op tijd waren, want er waren al veel tafels gereserveerd.

Ik heb gekozen voor het basic ontbijt, wat bestaat uit knapperige mini broodjes, vers bruin brood, croissant met jam, gekookt eitje en een kop koffie of thee. Daarnaast heb ik als beleg gekozen voor kaas, ham en tonijnsalade. De producten waren allemaal vers van smaak en structuur. De tonijnsalade was gemaakt met kappertjes en allerlei kleine stukjes groenten wat het heel fris maakte. De hoeveelheid was meer dan voldoende en de combinatie zoet met hartig is een goed begin van de dag en dat voor €8,95.

Mijn partner heeft gekozen voor de American pancakes. Voor €6,95 krijg je 3 pannenkoeken met banaan, bosvruchten, walnoten en maple syrup erbij. De pannenkoek was dik en smeuïg van structuur. De smaak was heel rustig, waardoor de smaken van het fruit en de siroop goed naar voren kwamen. Een lekkere combinatie tussen hartig en fris en een stevig ontbijt waar je de nodige uren op kan teren.

Luna Stein, Luna Sittard, Echt Genieten en Windraak31 zijn allemaal onderdeel van dezelfde horeca onderneming LUWI-enva Horeca BV. Ik ben inmiddels bij 3 van de 4 restaurants gaan eten en bij allen heb ik een compleet andere ervaring. Mensen in mijn omgeving hebben wel eens in 1 van de restaurants een minder goede ervaring gehad en willen daarom niet bij de rest gaan eten. Elk diner is een momentopname, de ober, de kok of jijzelf kan een mindere dag hebben en er is altijd de kans dat er iets mis gaat. Pas wanneer er structureel klachten zijn over een restaurant zal ik bewust ervoor kiezen om een restaurant over te slaan. 

Enkele maanden geleden heb ik ook een review geplaatst over een diner bij Luna Sittard, klik hier voor deze ervaring te lezen of klik hier voor mijn ervaring bij Echt Genieten. 

 

Website LUNA

 

Foto’s van andere bezoeken aan Luna Eten & Drinken Stein

Deel deze review

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Januari 2017

Van je hobby meer willen maken, dat is het begin van Eetbaar Limburg.

Ontdekken

AZIATISCH

FAVORIETEN

Promotie
Website doorzoeken