Voor levensgenieters

La Veneziana

Een lekker ijsje of een goed vullende lunch, La Veneziana in Heerlen is sinds 1998 op de huidige locatie gegroeid tot een bekende naam in het centrum van Heerlen.
 

De quesadillas van La Veneziana heb ik al eens eerder geprobeerd en na even de menukaart doorlezen ben ik toch weer voor de quesadillas gegaan. Je krijgt 4 quesadillas gevuld met kip en kaas en geserveerd met sour cream, salsa en hot sauce. Bovenop de quesadillas krijg je enkele taco chips. 

Bij bestellen vroeg mijn partner voor een pizza Veneziana, maar wellicht door de geluiden van het terras is het woord pizza verloren. Hij kreeg een broodje Veneziana, een ovenpistolet met prei, ui, spekjes en kaas gegratineerd in de oven.  

Ook al waren we verrast door het broodje, we hebben deze miscommunicatie niet gemeld omdat dit broodje er ook goed uit zag en het was een verrassing wat hij nu eigenlijk op zijn broodje kreeg.

De pistolet was een beetje droog en knapperig, wat in dit geval beter was door de vochtige groentemix van prei en ui erbovenop. De kaas was goed gesmolten en nog niet hard, wat een goede timing van serveren laat zien. 

De smaak is een overheersende combinatie van prei en kaas met hints van zoute spekjes. De salade was zoetzuur en fris en was een goede afwisseling van de sterke smaak van het broodje Veneziana. Voor € 6,75 een goed broodje, maar pizza is stiekem toch altijd lekkerder. 
 
La Veneziana heeft een gezellig overdekt terras, het personeel is vriendelijk en de kwaliteit is goed. Je hoeft niet altijd een uniek concept te hebben om goed te kunnen draaien en deze plek heeft de juiste roots gezet.
 

Deel deze review

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Januari 2017

Van je hobby meer willen maken, dat is het begin van Eetbaar Limburg.

Ontdekken

AZIATISCH

FAVORIETEN

Promotie
Website doorzoeken