Voor levensgenieters

La Piazza

La Piazza is een ijssalon in winkelcentrum Corio Center in Heerlen. Met een centrale ligging niet te missen voor het winkelend publiek. De meeste mensen gaan dan ook voor een snel ijsje, maar zoals de naam al aangeeft biedt La Piazza meer dan alleen ijs.

Met trek in zoet hebben wij ons eens plaatsgenomen om te zien wat La Piazza nog meer te bieden heeft. De kaart staat vol met ijskoffie’s, smoothies, wafels, pannenkoeken en andere lekkernijen.

Mijn partner heeft gekozen voor een aardbeien frambozen smoothie met poffertjes. De ijskoude smoothie had een natuurlijke fruitige en frisse smaak. De hoeveelheid poffertjes en roomboter is royaal en ze worden vers gebakken en heet geserveerd. Deze poffertjes waren smeuïge bolletjes met een knapperig randje. 

Mijn oog is gevallen op de pannenkoek met appel en kaneel. De pannenkoek was zeker 1 cm dik en smeuïg van smaak. 

De appel en kaneel mix zit in een stroperig zoete jam met rozijnen. Deze pannenkoek lijkt mee te vallen op de foto, maar vergis je niet het is een machtige schijf. Dit samen met een cappuccino en slagroom geeft je een suiker high voor een paar uren, heerlijk!

Tot mijn grote ergernis hebben wij geen bonnetje meegenomen, waardoor ik alleen kan aangeven dat de totaalprijs voor de smoothie, cappuccino, pannenkoek en poffertjes € 14,20 was. 

Alhoewel La Piazza maar een beperkte ruimte beschikbaar heeft voor te zitten, is het heel praktisch en leuk ingericht. Neem dus vooral eens de tijd om hier meer dan alleen het ijs te ontdekken! 

 

Facebook La Piazza

Deel deze review

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Januari 2017

Van je hobby meer willen maken, dat is het begin van Eetbaar Limburg.

Ontdekken

AZIATISCH

FAVORIETEN

Promotie
Website doorzoeken