Voor levensgenieters

KOP

In het centrum van Sittard vindt je deze gecombineerde kapsalon/koffiebar. Het is een geslaagd creatief en uitdagend concept. Je komt binnen in een natuurlijke sfeer. Veel aardetinten, hout en planten. Het voelt gezellig, warm en relaxt. 

De menukaart biedt variaties in koffie, thee, bier, fris en sap. Wat lekkers in de vorm van een koekje, gebak of soep is voor een redelijke prijs erbij te bestellen.

Wij zijn gegaan voor een Winter Kop caramel en een cappuccino met kaneel en amaretto. Deze twee dranken samen met gratis kletskoekjes is € 8,00. Een prima prijs voor 2 heerlijk warme drankjes. Je zou denken dat deze dranken erg zoet zijn, maar dat valt reuze mee. De smaakcombinatie is prima.

Wie een plek zoekt om te studeren of contacten te leggen kan gebruik maken van de diverse werkplekken met stroompunten in de bar. De wifi is gratis en snel. 

Ondanks dat ik hier voor het eerst binnen liep, voelde het alsof je bij vrienden thuis komt. Iedereen van het personeel is open en vriendelijk. Zelfs de kat die eens rustig langs komt lopen, maar je verder met rust laat als je hem geen aandacht geeft.

Kop is creatief, nieuw en uniek. 
 
 
 

Deel deze review

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Januari 2017

Van je hobby meer willen maken, dat is het begin van Eetbaar Limburg.

Ontdekken

AZIATISCH

FAVORIETEN

Promotie
Website doorzoeken