Junn’s Coffee

Op bezoek bij die leuke tante of hippe vriendin, zo voelt het bij Junn’s Coffee. Vriendelijk, huiselijk en knus zijn de gevoelens die boven komen in deze trendy koffiebar. Junn’s Coffee is sinds 12 mei 2018 te vinden in het hartje van Elsloo en is in 2019 al een Gemeente winnaar van de Leukste Restaurant Verkiezing 2019 . 

De menukaart
Voor zowel de zoete als de hartige trek is er genoeg te vinden bij Junn’s Coffee. Broodjes, panini’s, salades, standaard en speciaal assortiment van smoothies, thee, koffies en frisdranken. Daarnaast nog een uitgebreid kids menu en de nodige standaard en dag afhankelijke lekkernijen.
 

In 2 maanden tijd ben ik hier 3 keer gaan eten en heb ik de nodige gerechten kunnen proberen. Allereerst de Healthy Breakfast. Hierbij krijg je een stevige plak bananenbrood, een fruitige smoothie, een bakje vers fruit, granola met fruit en een thee of koffie. Behalve gezond is dit ontbijt ook nog eens vers en vullend. Wel zou ik voor de variëteit ander fruit aanraden voor op de granola. Wellicht een mix van rood fruit.

 

Bij mijn 2e bezoek had ik niet veel honger en heb ik van het kids menu 3 pancakes met honing besteld. Gelukkig zijn dit de heerlijke luchtige dikke American Pancakes die prima gebakken waren. Simpel gerecht, maar precies wat ik op dat moment graag wilde. Daarnaast heb ik een smoothie besteld van aardbei in combinatie met blauwe bessen. Een smoothie die niet overmatig zoet is en de natuurlijke smaken heeft. Je krijgt een ruime hoeveelheid geserveerd in een leuke weck pot.

Mijn partner heeft een broodje hummus besteld. Deze wordt belegd met uiteraard hummus, geprakte avocado, spinazie en zongedroogde tomaten. Er is keuze uit diverse soorten broodjes en hij heeft de tomaat-olijf gekozen. Deze wordt geserveerd met een kleine salade. De zongedroogde tomaat was van alle smaken overheersend, maar niet op een verkeerde manier. De avocado maakt het geheel romig en combineerde de smaken goed met elkaar.

 

Dan naar de specialiteiten, de latte macchiato. De “Are You Nuts” en de “Pumpkin Spiced” heb ik geprobeerd. De Are You Nuts wordt gemaakt met hazelnootsiroop, slagroom, karamelsaus en nootjes. De Pumpkin Spiced wordt gemaakt met pompoensiroop, slagroom, witte chocolade flakes en kaneel. Beiden groot van formaat en lekker zoet.

Dan als laatste de Carrot Cake en de Red Velvet Cake. De Red Velvet cake is geen standaard gerecht op het menu en heb ik vanuit de vitrine gekozen.

De Carrot Cake is wel een standaard te bestellen gerecht. Beide cakes zijn een lust voor het oog en smaken prima, maar ze liggen wel zwaar op de maag. Je kunt er in ieder geval zeker van zijn dat je met een “stukje” cake van Junn’s Coffee je zoete trek kunt stillen. 

De kosten
€ 7,95 Healthy Breakfast
 2,95 Pancakes
 5,95 Broodje hummus
 2,95 Smoothie aardbei en blauwe bessen
 3,75 Latte Macchiato “Are You Nuts”
 3,75 Latte Macchiato “Pumpkin Spiced”
€ 3,50 Carrot cake 
€ 3,50 Red Velvet

De award voor Leukste Restaurant van de gemeente Stein is naar mijn mening dan ook zeker door Junn’s Coffee verdiend, naast de andere award winnaar ConCon waarover ik vorige keer een blog heb geschreven. Klik hier om mijn ervaring bij ConCon te lezen. 

Website Junn’s Coffee

Foto’s van andere bezoeken aan Junn’s Coffee

Deel deze review

Januari 2017

Van je hobby meer willen maken, dat is het begin van Eetbaar Limburg.

Ontdekken

AZIATISCH

FAVORIETEN

Promotie
Website doorzoeken