Voor levensgenieters

De Poort van Herle

 
Op de dag van de bouw zijn we gaan lunchen bij De Poort van Herle onder het genot van live Americana band Bolton & Jeninga
 
De Poort van Herle is een sfeervol bruin café in een pand dat dateert uit het jaar 1915. Vlak naast het moderne Maankwartier die maar liefst door circa 2.500 mensen is bezocht op “de dag van de bouw”, heerst er een mooi contrast tussen oud en nieuw. 

Als Limburger zijnde zou je verwachten dat ik het gekozen gerecht van mijn partner lekker zou vinden, maar ik vind Limburgs zuurvlees zeer onsmakelijk. De volgende beschrijving is dan ook vanuit de mening van mijn partner die wel van dit gerecht kan genieten. De zuurvlees heeft de juiste structuur door een goede verdeling tussen saus en vlees. Het zuurvlees wordt heet geserveerd met ongezouten frites en salade zonder dressing. De smaak van het zuurvlees heeft een goede mix van zoet en zuur en is niet zoutig. Een lekker en royaal gerecht voor € 12,95. 
 
Ik heb gekozen voor de huisgemaakte lasagne van € 14,50. De lasagna was letterlijk een flinke bak. Qua presentatie had er beter een kleinere bak gebruikt kunnen worden met daarnaast een kleine salade of iets anders om de smaak te breken. De lasagna was rijk, machtig en niet zoutig. De verdeling van saus, gehakt en bladeren was goed en de lasagna is gaar gebakken. 
 
 
De Poort van Herle is een sfeervol café voor een snelle lunch of een gezellig avondje drinken.
 

Deel deze review

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Januari 2017

Van je hobby meer willen maken, dat is het begin van Eetbaar Limburg.

Ontdekken

AZIATISCH

FAVORIETEN

Promotie
Website doorzoeken