De Gouden Lepel

De Gouden Lepel serveert gerechten uit 5 wereldkeukens in een all you can eat concept. Lekkere steaks van de BBQ, Franse coquilles, Spaanse tapas, diverse groenten en vlees van de grill of uit de wok of misschien toch simpel aardappels met groenten en een stukje vlees? Veel is mogelijk en even smakelijk. De keuze van gerechten is enorm en dat is denk ik ook de reden dat het restaurant altijd druk bezocht is. 

Als wij gaan uiteten is het meestal doordeweeks. Lekker rustig en goedkoper. Wij hebben geen behoefte aan veel drank, dus een only cuisine arrangement voor € 20,25 is meer dan genoeg. Een goede prijs voor al het overeten wat we telkens doen, want tja het zou toch zonde zijn om niet alles te eten?

Het restaurant zelf is modern ingericht en speels met de verdeling van de tafels. Gezellig is het althans niet te noemen. De ruimtes tussen de tafels zijn krap en er is het nodige personeel aanwezig die samen met de gasten constant langs de tafels blijft lopen. Als je hier rekening mee houdt is het niet erg dat het minder gezellig is, maar als je rustig wilt gaan uiteten is dit niet de plek waar je moet zijn. Echter denk ik dat dit voor de meeste all you can eat restaurants het geval is. 

Om de maand kun je mij wel bij De Gouden Lepel vinden. Op een gegeven moment weet je dus ook welke gerechten je het liefst wilt eten. De gekookte zalm en de pastasalade vind ik lekker als voorgerecht, de lams-rack van de BBQ is super en de toetjes zijn heerlijk. Tip, het zwarte bakje op de foto kun je vinden bij het ijs. Het ijs is niet bij de de chocoladefontein en de gebakjes, maar een zoetekauw als ik zoekt zich zoiets uit. Gewoon even een bakje pakken bij het ijs en dit meenemen naar de chocoladefontein en lekker eronder houden, kom maar op met die calorieën! 

 

Website De Gouden Lepel

Foto’s van andere bezoeken aan De Gouden Lepel

Deel deze review

Januari 2017

Van je hobby meer willen maken, dat is het begin van Eetbaar Limburg.

Ontdekken

AZIATISCH

FAVORIETEN

Promotie
Website doorzoeken