De Bokkereyer

Bovenaan in het landelijke Sweikhuizen, aan de bosrand van het Stammenderbos, ligt Gasterie de Bokkereyer.

Gasterie de Bokkereyer is een restaurant, feestlocatie en uitstekende plek voor wandelaars en fietsers om op rust te komen. Ook honden zijn zowel binnen als buiten welkom. 

Met een eigen speeltuin en aan de overkant ijssalon de Ijspoort en alpacaboerderij Alpaca Mountain is er voldoende mogelijk voor jong en oud.

De menukaart
Gasterie de Bokkereyer is een plek waar je gerechten kunt kiezen uit de voor ons bekende keuken. Geniet van zuurvlees, een pasteitje, bloedworst met appel en kaneel en nog veel meer lekkernijen om weer energie op te doen na een lange wandeling of gewoon even tussendoor.

Om eens wat anders te proberen heb ik gekozen voor het broodje Bokkereyer. Dit is een Sjweikeser spelt broodje met warm gehakt en een in Bokkereyer bier gestoofd uiensausje. 

De uiensaus verbaasde mij door de zoete stroopachtige smaak en structuur. De saus en het licht gekruide gehakt geeft het broodje Bokkereyer een goede smaakverhouding tussen hartig en zoet. Ook mede door het gebruik van een spelt broodje past dit broodje makkelijk in de categorie hamburger. En daar heb ik uiteraard geen problemen mee.

De kosten

€ 8,50 Broodje Bokkereyer
€ 2,25 Cappuccino

 

Website Gasterie de Bokkereyer

Deel deze review

Januari 2017

Van je hobby meer willen maken, dat is het begin van Eetbaar Limburg.

Ontdekken

AZIATISCH

FAVORIETEN

Promotie
Website doorzoeken