Danas

In 2012 maakte ik voor het eerst kennis met Danas, een restaurant liggend op de Rijksweg in Geleen. Het menu biedt voornamelijk Argentijnse en Mexicaanse gerechten. Het restaurant is niet heel groot, maar lekker knus en ontzettend sfeervol ingericht. Er is veel gebruik gemaakt van kleuren, sfeerlichten en aparte decoratiestukken.

Je hebt de mogelijkheid om a la carte te eten of te kiezen voor onbeperkte tapas. De onbeperkte tapas is € 26,00 p.p. en a la carte kun je zo goedkoop of “duur” maken als je wilt. Of je nu voor de tapas gaat of voor a la carte, je gaat hier altijd met een vol en tevreden gevoel naar huis. De gerechten zijn goed van proportie, de smaken zijn heerlijk gecombineerd, het personeel is altijd vriendelijk en oplettend, de presentatie van de borden is leuk gedaan en de sfeer kan niet beter.

Ik kan hier genoeg aanraden. Als eerste zorg dat je genoeg honger hebt, want je krijgt hier qua kwaliteit en hoeveelheid waar voor je geld. Wil je invloed op de hoeveelheid en veel smaakvariatie, ga dan voor de onbeperkte tapas. Heb je behoefte aan veel vis, vlees of kip, ga dan voor a la carte. De nacho’s en quesadillas pollo zijn mijn favoriet samen met Danas hun eigen gemaakte Ice Tea, die moet je gewoon proberen!

 

Website Danas

 
 
Meer foto’s van onze Danas bezoeken
 

Deel deze review

Januari 2017

Van je hobby meer willen maken, dat is het begin van Eetbaar Limburg.

Ontdekken

AZIATISCH

FAVORIETEN

Promotie
Website doorzoeken