Dadawan

Mijn vriend en ik waren op zoek naar een restaurant die ons uniekere Aziatische gerechten kon aanbieden dan menig afhaalchinees , sushi & grill en wok restaurant. Na een aanbeveling van kennissen zijn we gaan proeven of Dadawan de uniekheid kon bieden die we zochten.

Bij binnenkomst valt meteen op dat het restaurant een mooie grote ruimte betreft. Een hoog plafond, open keuken en de vele ruimte tussen de tafels in zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt. Je zou denken dat dit de sfeer niet ten goede komt, maar door het gebruik van aardetinten en grote decoratiestukken voelt het toch gezellig aan.

De kaart is zeer divers en de gerechten worden goed beschreven. De presentatie van de gerechten is prachtig en de sfeer in het restaurant is heel goed. Het eten is niet warm, maar HEET. De kommen en borden zijn niet groot, maar ENORM. De gerechten en smaken zijn duidelijk met veel zorgvuldigheid gemaakt. Wat mij verbaasd is de prijs-kwaliteitverhouding. De kwaliteit is top en de prijs is laag. Een goed gevulde noedelsoep is al te krijgen vanaf € 6,95 en geloof me je maag zit vol hierna.

Wie op zoek is naar een authentiek en bijzonder Oosters restaurant is bij Dadawan aan het juiste adres!

 

 
Meer foto’s van onze vele vervolgbezoeken aan Dadawan

Deel deze review

Januari 2017

Van je hobby meer willen maken, dat is het begin van Eetbaar Limburg.

Ontdekken

AZIATISCH

FAVORIETEN

Promotie
Website doorzoeken