Voor levensgenieters

Café Van Bommel

Dankzij de temperatuur van 33 graden zijn we een restaurant gaan zoeken in een van de zijstraatjes in Maastricht. We zagen een prachtig ruig ingericht café met reclame voor gerechten uit New York, interessant! Welk café is dat dan? Café Van Bommel.

Café Van Bommel serveert onder andere sandwiches, bagels en hotdogs. Ik heb gekozen voor de Clubsandwich Uit de Stoel. Een clubsandwich met kip, spek en cocktailsaus voor € 8,50. Naast de aangegeven ingrediënten zat er nog rucola en rode ui op. 

Ik was positief verrast met de grootte van deze clubsandwich. Het was even puzzelen hoe je zoiets opeet, maar voor mij was de beste manier om het gerecht in 2 helften te verdelen. De smaak was heerlijk. De ingrediënten combineren goed en hebben elk hun eigen sterke smaak, waardoor je deze sandwich niet snel beu bent. Je hebt althans grote eetlust nodig, want ik heb deze clubsandwich ook maar net opgekregen. Een foodbaby van enkele uren was het gevolg, maar dat was het zeker waard! 
 
Mijn partner is gegaan voor de Clubsandwich BLT. Een clubsandwich met spek (bacon), sla (lettuce) en tomaat (tomato) met guacamole. Ook deze sandwich werd nog extra geserveerd met rucola en rode ui. Deze clubsandwich kost € 7,50 en was ook een uitdaging om op te krijgen. De smaak was fris en de bacon gaf net de extra crunch. 
 
Een café met een grote kleine kaart die je zeker een keer wilt bezoeken. Ken jij nog andere verrassende eetgelegenheden in Maastricht? Laat het weten in een reactie!
 

Deel deze review

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Januari 2017

Van je hobby meer willen maken, dat is het begin van Eetbaar Limburg.

Ontdekken

AZIATISCH

FAVORIETEN

Promotie
Website doorzoeken