Voor levensgenieters

Café BLVD

Wanneer je de nodige uren hebt gewinkeld en je je handen vol hebt aan winkeltassen, heb je behoefte aan een beetje rust en wat lekkers te eten. Om de hoek van het centrum van Venlo kun je heerlijk loungen met uitzicht op een prachtig park. Welkom bij Cafe BLVD.

Zonder plan zijn we met 4 personen Venlo ingelopen om een plekje voor te eten te zoeken. Het is een zaterdagavond met goed weer omstreeks 19.00 uur.
Een plek vinden is dus beperkt. Met een eerdere positieve ervaring bij Cafe BLVD zijn we hier naartoe gegaan. 

Wij dames hebben mogen genieten van hapjes tijdens een babyshower, maar deze waren zeker niet genoeg om de honger voor de avond te stillen. Onze vriendin heeft gekozen voor een pulled pork burger. Dat deze vullend zou zijn hadden we wel gedacht, maar zoals op de foto te zien is wordt deze burger rijkelijk geserveerd met frieten, saus en een frisse salade. Een flinke burger met lekker mals vlees voor de goede prijs van € 12,75. 

De voorgaande 2 dagen had ik al de nodige vetten en calorieën binnengekregen, dus ik koos voor een iets gezonder gerecht. Na even twijfelen ben ik gegaan voor de Caesar salade. In deze salade zit romeinse sla, croutons, parmezaanse kaas, gebakken spekjes, BBQ-honing kip en ansjovis mayo. Een heerlijke combinatie tussen fris, zuur, hartig, warm en koud. Met daarnaast nog brood en kruidenboter geserveerd is dit een goed vullend gerecht. Deze salade is te bestellen voor € 12,50.

De mannen hadden in de middag al een flinke lunch gegeten en deelden zich een borrelgarnituur. Hierbij kreeg je 2 sauzen en 10 hapjes voor de prijs van € 6,00. Een prima verhouding. De snacks waren goed gemixt en lekker heet. 

Wederom een geslaagd bezoek aan cafe BLVD. 

www.cafeblvd.nl

Deel deze review

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Januari 2017

Van je hobby meer willen maken, dat is het begin van Eetbaar Limburg.

Ontdekken

AZIATISCH

FAVORIETEN

Promotie
Website doorzoeken