Voor levensgenieters

Brasserie Friends

Soms volg je een plek al jaren op Social Media, like je bijna alles en toch ben je er nog nooit geweest. Voor mij is Brasserie Friends in Bunde zo’n plek. Lekker toepasselijk hebben mijn vriendinnen en ik ons samen gepakt om hier te gaan lunchen.

De menukaart

Een mooi gecombineerde menukaart met de nodige zoete en hartige mogelijkheden voor de kleine en grote eter. Gebak, wafels, uitsmijters, salades, broodjes en borrelsnacks zijn nog maar een kleine greep van de mogelijkheden.

Elke maand is er een nieuwe mega koffie en crazy shake verkrijgbaar. Via Facebook volg ik deze al jaren en ik was dus al snel met mijn keuze voor de mega koffie. In mei was dit een latte met Nutella rand gedipt in nootjes, roze slagroom met chocoladesaus en een Cornetto ijsje. Gelukkig kreeg ik deze eerder geserveerd dan dat ik het eten had besteld en na het zien van de proportie heb ik snel mijn keuze aangepast naar nacho’s. 

De mega koffie is voornamelijk zoet, maar door de latte krijg je niet het gevoel dat het teveel is. Ook fijn is dat de slagroom op een schaaltje boven het glas wordt geserveerd, waardoor je deze apart kan leggen en zelf kan beslissen wat je combineert

De vriendelijke dame die mijn bestelling opnam gaf aan dat de nacho’s ook een behoorlijke portie zouden zijn en ze had geen ongelijk. 

De ruime warme portie nacho’s had gemixte kaassoorten en werd geserveerd met 2 sausjes erbij. Niet bijzonder, maar gewoon lekker voor erbij.

Onze kleintjes waren vrolijk en we hadden genoeg tijd beschikbaar om lekker rustig aan te doen. Net voor vertrek werd ons gevraagd of we de mega koffie van de maand juni te proberen, jazeker! Ook deze latte wordt gemaakt met een Nutella rand gedipt in nootjes met daarop een wafel. Op de wafel een grote toef roze slagroom, een chocolade wafelkoekje en een Magnum cookies and cream ijs. 

Misschien niet de beste optie als je op de lijn wilt letten, maar alleen kijken hiernaar maakt je vrolijk! Een perfecte keus om jezelf en/of een vriendin te verwennen.

Extra complimenten voor de faciliteiten die Brasserie Friends voor de kleintjes heeft. Kinderstoeltjes, speelgoed, verschoningsmogelijkheid en ook veel contact leggen met de kleintjes. Nu ik een baby heb weet ik pas hoe niet vanzelfsprekend dit is en het wordt dan ook zeer gewaardeerd.

Brasserie Friends is een sfeervolle brasserie met een goede prijs-kwaliteit verhouding, veel variatie en betrokken personeel. Tip, er worden via Facebook vaker deel en win acties georganiseerd, leuk om aan mee te doen maar uiteraard niet per see nodig om hier te gaan genieten.

De kosten

Koffie speciaal € 6,25

Nacho’s € 6,50

Broodje rundercarpaccio € 8,95

Burger € 11,95

 

Website

Foto’s van andere bezoeken aan Brasserie Friends

Deel deze review

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Januari 2017

Van je hobby meer willen maken, dat is het begin van Eetbaar Limburg.

Ontdekken

AZIATISCH

FAVORIETEN

Promotie
Website doorzoeken