Voor levensgenieters

Brasserie Bracke

Al van kinds af aan is Brasserie Bracke de plek waar we een hapje gaan eten als we gaan shoppen in Heerlen. Het was interessant om hier weer naar binnen te lopen en met een andere blik te kijken voor deze review. Wat maakt Bracke nou zo goed dat ik hier telkens weer terug kom?

Bracke is het jaar 2017 van start gegaan met een nieuw interieur. De voor mij zichtbare veranderingen zijn de warmere houtkleuren van de tafels en stoelen. Doordat de houtkleuren donkerder zijn en de verlichting feller, voelt de ruimte groter en sfeervoller. Niet alleen de ruimte zorgt voor gezelligheid, maar ook het personeel. Ze zijn snel en oplettend en je wordt met een oprechte glimlach en beleefdheid geholpen. 

Als je vaker bij een restaurant komt is er altijd een gerecht wat je telkens weer opnieuw besteld, omdat je weet dat het lekker is. In de zomer ga ik dan ook graag voor het tapasmenu. 

Mijn laatste bezoek aan Bracke was afgelopen week. Voor de variatie heb ik gekozen voor enchilada’s. Mexicaanse gerechten bestel ik niet graag, omdat ik bang ben dat het gerecht mij te pittig is of dat er veel gebruik wordt gemaakt van bonen. Bonen zaten er gelukkig niet in, maar mijn mond was wel een burning ring of fire. De foto geeft een vertekend beeld van de hoeveelheid van het gerecht (zie rechtsboven nog de rijst). De salade had een lichte azijndressing. Niet mijn voorkeur, maar een frisse dressing is hierbij een slimme keus. Dit gerecht heeft een prijs van € 16,75. Een milde prijs voor een pittig gerecht! 

Brasserie Bracke is een brasserie zoals het hoort. Altijd een gezellige sfeer en eten van goede kwaliteit, presentatie en hoeveelheid. Een brasserie die niet verveelt en altijd presteert. 

 

Website Brasserie Bracke

Foto’s van andere bezoeken aan Brasserie Bracke

Deel deze review

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Januari 2017

Van je hobby meer willen maken, dat is het begin van Eetbaar Limburg.

Ontdekken

AZIATISCH

FAVORIETEN

Promotie
Website doorzoeken