Bie de Burgemeister

Met meerdere aanbevelingen zijn wij terecht gekomen bij Bie de Burgemeister in Geleen.

Het restaurant heeft door de beschikbaarheid van meerdere ruimtes een speelse indeling. De ruimtes voelen knus en zijn door een goede verdeling optimaal in gebruik. Met daarbij een inrichting van voornamelijk hout, aardetinten en veel groen heerst er een huiselijke sfeer.

De menukaart
Bie de Burgemeister hanteert een Europese kaart met duidelijk gerechten naar de bourgondische levenswijze. Voor lunch heb je keuzes zoals panini’s, soepen, uitsmijters, salades en sandwiches. De dinerkaart laat een kleine voorkeur zien voor de Italiaanse keuken met onder andere risotto, lasagne, pasta en bruschetta, maar ook andere gerechten zijn te bestellen zoals zuurvlees, hamburgers en mosselen.

Uiteraard wil ik altijd zoveel mogelijk proberen, dus ik heb gekozen voor het Twiefelaerke. Hiermee heb je keuze om uit 6 oerbrood opties te kiezen en daar een combimenu van te maken. Hier kan ook nog een glaasje soep bij worden geserveerd voor € 2,50 en elke soep op de menukaart is een keuze.

Mijn combinatie was de tonijnsalade met een rundvleeskroket en een glaasje tomatensoep.

In eerste instantie zie je niks geks aan de foto, totdat je de kroket zoekt. Mijn enthousiasme nam het over en ik begon al te prakken voordat ik de foto had gemaakt. 

De friszure snee tonijnsalade met de zoute kappertjes is een goede keus als je je lunch rustig wilt houden.

Gezien mijn voorkeur naar een stevige lunch gaat heb ik de rundvleeskroket erbij genomen. De soep was wellicht niet nodig, maar gewoon lekker. Doordat dit een klein glaasje is creëer je samen met het Twiefelaerke een gevarieerde lunch. 


De kosten
€ 8,75 Twiefelaerke
€ 2,50 Ice Tea Green
€ 2,55 Cappuccino

 

Website Bie de Burgemeister

Deel deze review

Januari 2017

Van je hobby meer willen maken, dat is het begin van Eetbaar Limburg.

Ontdekken

AZIATISCH

FAVORIETEN

Promotie
Website doorzoeken