Bickels

Overdekt winkelcentrum Makado in Beek heeft momenteel een winkelaanbod van ruim 65 winkels. In 2016 is de Makado begonnen aan een uitbreiding en het eerste deel is nu klaar. In dit nieuwe deel heeft restaurant Bickels! plaatsgenomen. Dat dit een interessant restaurant is, is een understatement.

Van de strakke en open ruimte van de Makado winkelgang naar een ruige industriële omgeving. Bickels! hanteert het mijnverleden als thema en heeft dit prachtig verwerkt in het interieur. Je kan je ogen de kost geven aan allerlei mijnmaterialen die hangen op het plafond en aan de muren. De open keuken met het zicht op de grill geeft die extra kick. Aan sfeer ontbreekt er hier niks.

Gezien het restaurant nog niet lang geleden is geopend had ik verwacht dat het personeel nog niet in topvorm zou zijn en dat ze nog moesten wennen aan het samenwerken, het menu, de ruimte etc. Hier heb ik dus totaal geen last van gehad. Het personeel lijkt na zo’n korte tijd al goed met elkaar afgestemd te zijn. Ook de snelheid en correctheid van de bediening is top. Even vragen of alles naar wens is, is een kleine moeite die veel restaurants vergeten. 

De menukaart is heel divers. Er zijn talloze keuzes voor ontbijt, lunch en diner. Van soepen en sandwiches tot burgers, pasta’s, salades en desserts. De prijzen zijn goedkoop. Ik ben hier nu 2 keer gaan eten en beide keren zijn de hoeveelheden van de gerechten royaal geweest t.o.v. de prijs. De Caesar Salade die op de foto te zien is kost € 12,95. De frisse salade met de zoute spek en malse kip is een heerlijke combinatie. Heerlijk gerecht die ik zeker aanraad! 
 
Wat ik ook steeds belangrijker ga vinden is hoe een restaurant zich op Internet en Social Media profileert. Een website hebben de nodige restaurants wel, maar hoe deze is opgebouwd en hoeveel informatie er wordt gegeven verschilt sterk. 
 
Bickels! heeft een zeer uitgebreide website waar je behalve de menukaart en contactgegevens nog acties, nieuws en evenementen kunt vinden. Openheid en connectie met klanten vind ik heel belangrijk en Bickels! laat zien zich zeer betrokken te voelen met hun klanten. 

Bickels! is een echte aanwinst voor de Makado en ik zal er dan ook nog veel vaker met plezier gaan eten. Ben jij hier al gaan bikkelen?
 
 
 
Foto’s van andere bezoeken aan Bickels Grand café

Deel deze review

Januari 2017

Van je hobby meer willen maken, dat is het begin van Eetbaar Limburg.

Ontdekken

AZIATISCH

FAVORIETEN

Promotie
Website doorzoeken