Voor levensgenieters

Beez

 

Dat mijn partner en ik van eten houden is een understatement. Na het (on)nodige geld uit te hebben gegeven bij het Preuvenemint waren onze magen nog niet genoeg gevuld en hebben we plaats genomen bij Beez.

Met maar 4 beschikbare tafels buiten was het een geluk dat er 1 voor ons vrij was. De gastheer verwelkomde ons en gaf ons genoeg tijd om hun enorme cocktailkaart en lunchkaart te bekijken.

Met een voorkeur voor de Italiaanse smaak zijn we gegaan voor de tosti provencale en bruschetta. De tosti provencale is met bruschetta, kaas, courgette, paprika, rode ui en rucola. Je mag bij bestellen aangeven of je een voorkeur voor wit of bruin brood hebt. De smaak van de tosti is zoet-zuur door de paprika gecombineerd met de bruschetta. Het brood was krokant en de groentes waren goed gebakken. Voor € 5,50 een lekker vullend gerecht.

De bruschetta werd geserveerd met een rijkelijke hoeveelheid toast. De toast was knapperig en lekker gekruid. Ik heb een voorkeur voor zoutig eten en ik had er geen moeite mee dat zowel de bruschetta als de toast vrij zoutig waren. Mijn partner vond dit minder lekker. De bruschetta die hij kon combineren met zijn tosti viel beter in de smaak. Een simpel gerecht voor een passende prijs van € 4,75.

Als je dan toch bij een cocktailbar zit, zou het zonde zijn als je geen cocktail besteld. Ik ben geen twijfelaar met bestellen, maar met zo’n ruime hoeveelheid aan keuzes was het even lastig. De winnaar was de La Fresa 43, een cocktail met licor 43, vodka, limoensap,aardbeien en basilicum. Een frisse en zoete cocktail waar de alcohol duidelijk merkbaar was in de smaak.

Daarnaast hebben we de Frozen Strawberry Daquiri besteld, een cocktail met Brugal Blanco Rum, citroensap, suikersiroop, aardbeien en Bols Aardbeienlikeur. De structuur van deze cocktail was door de shaved ice een stuk dikker. De smaak was ook zoet en heel fris, maar de alcoholsmaak was een stuk minder merkbaar dan bij de La Fresa 43. Beide cocktails zijn verkrijgbaar voor € 7,00.

Wat is jouw favoriete cocktail? Laat het weten in een reactie onder dit bericht.

Website BEEZ

Deel deze review

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Januari 2017

Van je hobby meer willen maken, dat is het begin van Eetbaar Limburg.

Ontdekken

AZIATISCH

FAVORIETEN

Promotie
Website doorzoeken