Brasserie Baristas

Wanneer wij naar Roermond gaan om te winkelen parkeren we altijd bij het Outlet Centrum (€ 3,00 per dag) en lopen door het Outlet door naar het Centrum van Roermond. Voor onze trouwringen zijn we op korte tijd 2 keer naar Roermond moeten gaan en we hebben beide keren bij Baristas plaatsgenomen om een hapje te eten.

Baristas ligt op het rustige gedeelte tussen het Outlet Centrum en het Centrum van Roermond. Het is een kleine koffiebar/brasserie en heeft op het oog niks excentrieks. Het interieur is huiselijk en de bediening is ervaren en vriendelijk.  Je wordt op tijd geholpen en het eten komt vrij snel.

Ons eerste bezoek was voor een lunch en we hebben een tapas schotel gedeeld. Wat ons positief verbaasde was de hoeveelheid en de diversiteit van de schotel, wat een heerlijke combinaties! De prijs voor deze schotel was zeker niet te hoog, namelijk € 15,00.

Ons tweede bezoek was voor ontbijt en ik had mij sterk vergist in hoeveel eten ik op zou kunnen krijgen. Dit keer gekozen voor een ontbijtmenu en dit was wederom veel meer dan verwacht. Salade, jam, divers brood, zalm, ham, kaas, koffie/thee, 3 zoete gebakjes en spiegelei voor wederom een laag bedrag van circa € 9,00.

De kwaliteit bij Baristas was beiden keren hoog en de prijzen zijn in verhouding laag. Er zijn niet veel keuzes op het menu voor avondeten, dus ik zou dit restaurant voornamelijk aanbevelen als ontbijt/lunch plek.

 

Website Brasserie Baristas

Foto’s van andere bezoeken aan Brasserie Baristas

Deel deze review

Januari 2017

Van je hobby meer willen maken, dat is het begin van Eetbaar Limburg.

Ontdekken

AZIATISCH

FAVORIETEN

Promotie
Website doorzoeken