Voor levensgenieters

Azië Tapas

Via Instagram volg ik de nodige restaurants waar ik graag nog eens wil gaan eten, Azië Tapas in Maastricht was daar 1 van.

Een bento is de benaming van een Japanse lunch, in zogenaamde bento boxes wordt de lunch in vakjes verdeeld. Bij Azië Tapas kun je deze bento boxes bestellen en we werden dan ook heel enthousiast toen we de keuzes zagen. Voor een lunch zijn deze boxes voldoende gevuld. De smaken zijn vrij kalm, geen overheersende zoutige smaken. Het eten was warm en werd snel geserveerd.

De prijzen beginnen vanaf €14,00. Met het personeel heb ik niet veel contact gehad, maar ze komen vriendelijk over. Er wordt tussendoor niet gevraagd of alles naar wens is of dat je nog iets wilt drinken. Hiervoor moet je de dames zelf even een seintje geven.

We zijn hier inmiddels 2 keer gaan eten en wat mij op viel was dat de goed gevulde bento zoals op de foto te zien is, op een rustige dag in Maastricht werd geserveerd. De 2e keer heb ik dezelfde bento box besteld op een zonnige en drukke zaterdagmiddag. De bento boxen waren duidelijk minder gevuld. De lichte saus, de pinda’s en de lente-uit ontbraken en de hoeveelheid bami en vlees was duidelijk minder. Dat het druk is kan ik begrijpen, maar om daar de gerechten op te beperken vind ik not done.

Ik wil best nog een keer terug gaan, maar ik hoop dan wel geen beperkte hoeveelheden meer te zien.

Website Azië Tapas

 
 

Deel deze review

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Januari 2017

Van je hobby meer willen maken, dat is het begin van Eetbaar Limburg.

Ontdekken

AZIATISCH

FAVORIETEN

Promotie
Website doorzoeken