ABC Restaurant

Voor 1 prijs in 11 restaurants onder 1 dak kunnen eten is een concept waar iedere foodie enthousiast van zal worden. Vanaf maart 2018 kun je in Sevenum bij het ABC Restaurant van dit unieke concept genieten.

Het ABC Restaurant ligt in het Family Entertainment Center, een plek waar de kleintjes kunnen spelen met diverse bekende TV cartoons en de oudere kinderen zich in een digitaal pretpark kunnen uitleven. Alle 3 de concepten zijn los van elkaar en je kan dus ook alleen gebruik maken van het restaurant.
 

Voor de huidige prijs van € 28,95 per volwassen persoon kun je je gaan uitleven in 11 restaurants. Voor de actuele prijzen verwijs ik naar de website. 

Bij aankomst begeleid een gastheer/gastvrouw je naar je plek en geeft hij/zij je tussendoor, indien gewenst, een uitleg van alle mogelijkheden. Dit is een aangename toevoeging en ik vond onze gastvrouw welgemeend sympathiek.

Onze tafel was in het Italiaans gedeelte, naar mijn mening ook meteen de leukste plek. Ieder deel van het ABC Restaurant is een andere keuken en de inrichting, muziek en eten is daarop aangepast. Het Italiaans gedeelte is romantisch en sfeervol. Wij hebben zelf niet kunnen kiezen waar we gingen zitten, maar dit heb ik van tevoren ook niet gevraagd. Wellicht kun je als je telefonisch reserveert een gedeelte reserveren, maar deze optie is digitaal niet mogelijk.

 

De 11 concepten bestaan uit de Daily Fresh Seafood met een mooi aanbod van verse vis en daarnaast ligt het gezellige Steakhouse met Amerikaanse grill gerechten. Voor de liefhebbers van de Aziatische keuken is er The Best Chinese Food, wat althans meer dan alleen Chinese specialiteiten biedt Dan mijn favoriet. de Authentic Italian Cuisine met de nodige comfort food in pastavorm. 

Voor de afwisseling is een frisse salade te verkrijgen bij de Salad Bar, waar ook andere koude voorgerechten te vinden zijn. Wat tegenwoordig niet kan missen is de Sushi bar met veel soorten verse sushi. Is Italiaans niet zo jouw ding, maar ben je wel op zoek naar hartig vullende gerechten dan kun je terecht bij The Mexican Food Fiesta. Voor de moeilijke eters of de lekkere trek is er nog de Diner Fastfood met een groot scala aan snacks. 

 

Ben je klaar met alle hartige lekkernijen, dan mag een toetje natuurlijk niet ontbreken. Hiervoor kun je terecht bij de Pancakes & Waffles, met de nodige zoetigheden en een fruit buffet. Als laatste de Bakery & Ice Cream waar de mogelijkheden groot zijn en voor de liefhebbers ook diverse kazen te vinden zijn. De gerechten die ik heb geprobeerd zijn nogal uitgebreid en ik zal er een paar uitlichten. 

De Mexicaanse burrito was licht pittig en lekker kazig. Heerlijk hartig, maar niet te vullend. De grootte was goed genoeg om de smaak te pakken te krijgen en nog genoeg plek over te houden om andere lekkernijen te eten.

De pizza in het Italiaans gedeelte was goed gebakken. De bodem is medium dik en de pizza’s zijn goed belegd. Wederom goede stukken en het kostte mij veel moeite om niet alleen pizza te gaan eten.

De spareribs van het Steakhouse waren mals en heerlijk gemarineerd. De kalfsoester was niet mijn soort vlees, maar met de heerlijk romige pepersaus eroverheen was het goed te doen.

De kippensoep was te zout voor mij. Het was duidelijk dat hier een vergissing is gemaakt met de hoeveelheid bouillon blokjes. Ik had meteen een flinke mok gepakt en ik adviseer eerst een klein beetje te proberen om er zeker van te zijn of de soep naar jouw smaak is. 

Met de toetjes ben ik all-out gegaan. Van creme brûlée, appel muffin, red velvet cookie naar bananensoes, wortelcake en aardbeienmousse. Mijn ogen zijn altijd groter dan mijn maag, maar het is de misselijkheid altijd waard.

Algemeen zijn de gerechten mooi gepresenteerd, vers en goed op temperatuur gehouden, voldoende in hoeveelheid en goed bereid in structuur. 

De smaken zijn voor mij over het algemeen wat naar de zoutige kant, maar dit zal aan mijn smaak liggen door het gebruik van weinig zout thuis. Ik heb smakelijk gegeten en een hele leuke avond gehad. Dit is een restaurant voor jong en oud, voor koppels tot groepen en is een uniek concept dat je geprobeerd moet hebben. 

 

Website ABC Restaurant

Deel deze review

Januari 2017

Van je hobby meer willen maken, dat is het begin van Eetbaar Limburg.

Ontdekken

AZIATISCH

FAVORIETEN

Promotie
Website doorzoeken