Luxor

Reuver
Website Luxor

Na een afspraak in Reuver zijn we met weinig tijd en honger op zoek gegaan naar het eerste terras in zicht voor te lunchen. Zo zijn we terecht gekomen bij Luxor.

Luxor is een service bioscoop op de Rijksweg in Reuver. Met 4 bioscoopzalen, een restaurant en een Xbaze zaal waar kinderen een uur trampoline kunnen springen voor de film begint. 

De menukaart
Grand Café Luxor biedt voor de lunch welbekende lunchgerechten aan. Tosti's, uitsmijters, kroketten, salades, wraps, soepen en belegde broodjes. 

Mijn partner heeft gekozen voor de Baguette Saté, deze wordt geserveerd met stukjes varkenshaas, satésaus en hot chili rijstcrackers. Dit gerecht is zeer geschikt voor de grote honger! Dit "broodje" is iets droger, maar niet te droog dankzij de ruime beleg met malse varkenshaas en licht vloeibare smaakvolle satésaus. De chili crackers geven wat pit tussendoor, een lekkere toevoeging.
Mijn keus viel op de Van Dobben rundvleeskroketten die naar verzoek met brood of frites worden geserveerd. Daarnaast een salade en mosterd of mayonaise. In mijn geval kreeg ik beide. Mijn verzoek was brood en ik kreeg 2 plakken witbrood, wat niet mijn voorkeur heeft. Wanneer je de kroket iets plet om de kroket te verdelen, dan moet je oppassen dat je niet door het brood heen duwt. Een steviger broodsoort zou mijn voorkeur hebben. Desondanks heb ik genoten van mijn lunch, de smaak was prima!

De cappuccino wordt geserveerd zoals ik het graag heb, met een koekje EN een glaasje likeur met slagroom. Op steeds minder plekken is dit vanzelfsprekend, wat ik erg jammer vind. Dus Luxor, vooral zo blijven serveren!

De kosten 
€ 8,50 Baguette Saté
€ 7,50 Van Dobben Kroketten
€ 2,50 Cappuccino