Brood.Store

Beek
Website Brood.Store 

Via een cadeaubon zijn wij terecht gekomen bij de Brood.Store in Beek. Voor aankomst was ik van plan een rustig ontbijtje te nemen, maar al vanaf de straat kwam de warme geur van spek met ei naar mij toe. Wat ik bestelde moest al spek en/of ei bevatten en laat daar nou keuze genoeg van zijn. 

De menukaart
De Brood.Store is een lunchroom, dus de keuze bestaat grotendeels uit belegde broodjes. Er zijn ook ontbijt en lunch combo's, salades en warme gerechten zoals soep, tosti en uitsmijters verkrijgbaar.

Na lang twijfelen hebben wij beide gekozen voor de Tosti a La Club Vlees. Hierbij krijg je een boerenboterham met ham, kip, tomaat en bacon overbakken met kaas en daarop nog een spiegeleitje. Het is een simpel gerecht, maar wel goed bereid. De boterham was belegd in de juiste verhouding, waardoor niks overheerste. Het is een goed vullend en hartig gerecht, waarbij een frisse salade wordt geserveerd om de smaak af te wisselen. 

De kosten
€ 8,25 Tosti a La Club Vlees
€ 3,95 Latte Macchiato Oreo
€ 3,95 Latte Macchiato Hazelnoot
€ 2,35 Homemade Ice Tea

De Brood.Store wordt door zeer gezellige dames bevrouwd. Zowel de inrichting als de sfeer is huiselijk en warm. Er is een speelhoekje voor kinderen en honden zijn ook zichtbaar welkom. Geen tijd voor een bezoekje dan kun je nog genieten van de Brood.Store d.m.v. hun bezorgservice.

Een mooi plekje in het centrum van Beek om te ontspannen met wat lekkers erbij.