FEE Collective Café

Sittard
Website FEE Collective

Langs de drukke winkelstraat en tegenover Restaurant Apotheek ligt design winkel FEE Collective, die meer biedt dan alleen kleding.

Allereerst wil ik kwijt dat je je niet moet laten afschrikken door het woord design, FEE Collective heeft voor elke leeftijd en budget een optie. 

Op het juiste tijdstip van de dag kun je van de zon genieten in een charmante koffiehoek met gebak en diverse koude en warme dranken. Dit kan goed van pas komen om je partner over te halen om met je te gaan winkelen. 

Ik heb gekozen voor een Chai Tea Latte, een heerlijk romig warme drank met een krachtige kaneelsmaak. Je krijgt een ruime mok die er heerlijk uit ziet.

Mijn partner heeft een cappuccino besteld. Deze was mild en niet te bitter van smaak zoals een cappuccino hoort te zijn. De schuim bovenop was stevig van structuur en de zoete nougat past er goed bij.

De dames van FEE zijn persoonlijk, vriendelijk en staan open voor advies. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken voor persoonlijk stijladvies met een styliste en en een drankje, zelfs in de avond zijn er opties. Voor meer hierover verwijs ik naar de website

Een stijlvolle winkel met lekkere keuzes voor winkelende of gewoon dorstige klanten, in mijn ogen een efficiënte combinatie. 

Wat vindt jij van het idee om een kledingzaak met een koffiebar te combineren? Laat het weten in een reactie!