Cupcakes Sittard

Sittard
www.cupcakessittard.nl

Keuze uit Giant Cupcake goed voor 10 tot 12 personen voor de prijs van 29,95. Je kunt de cake, vulling, topping en decoratie kiezen. Je dient 2 dagen van tevoren te bestellen.

Zelf heb ik gekozen voor een doos van 6 stuks cupcakes a 2,50 per stuk. Deze zijn ook in mini formaat te verkrijgen via bestelling.

De 6 uitgekozen cupcakes hebben we met 4 personen getest.


Chocolade vanille
Deze cupcake smaakt als de basis voor alle andere cupcakes. Een sterke vanille en chocoladesmaak is aanwezig met een flinke toef roomkaas. Dit heb ik althans wel gewijzigd na een bericht van Cupcakes Sittard, gezien de strucuur nam ik aan dat dit botercrème was. Dit geldt ook voor alle volgende keren dat ik roomkaas heb aangegeven.

Banaan kaneel
Dit is de lekkerste cupcake qua smaak. De natuurlijke banaansmaak met de kaneel is een goede combinatie. 

Cocos
De roomkaas bovenop de cupcake is zo krachtig dat de cocos amper te merken is, heel jammer. 

Walnoot Caramel
Ben je een liefhebber van fudge, dan is dit de cupcake voor jou. Deze cupcake is mierenzoet en is puur caramel op de kleine walnoot op de room na. De verhouding tussen walnoot en caramel is in deze cupcake niet goed gelukt.

Red Velvet
Deze cupcake smaakt als een normale vanille cupcake die rood is gemaakt. Er blijkt dus wel roomkaas op te zitten via de topping. 

Oreo Cookie
Deze cupcake is zoals je verwacht van een smaak als Oreo Cookie. Duidelijke chocoladesmaak met knapperige Oreo stukjes in elke hap. 

Alle cupcakes hebben een (te) stevige structuur en zijn erg machtig. De roomkaas bovenop is zoet en overheerst bij elke cupcake. 

Ik had een andere verwachting bij een cupcake zaak en ben redelijk teleurgesteld in de beschikbare keuzes en de kwaliteit.

Cupcakes Sittard heeft een goede locatie, niet te ver van het station en niet te ver van het centrum. De cupcakes worden mooi gepresenteerd en de ruimte biedt voldoende zit plekken.

Een goed concept met veel mogelijkheden die nog niet goed benut worden.