Coffee & More

Heerlen

Met het op zoek gaan naar nieuwe lampen en een bank hebben mijn partner en ik een dag doorgebracht op de Woonboulevard in Heerlen. In 1 pand ligt zowel de Subway als Coffee & More. Subway heeft niet mijn voorkeur en we zijn dan ook even gaan zitten bij Coffee & More om alle indrukken te bespreken en energie op te doen.

Het gedeelte van Coffee & More is rustgevend ingericht met rondom grote ramen waar je kan uitkijken naar de vele winkelende mensen. Op de achtergrond hoor je hits van nu en je hebt geen overlast van het Subway gedeelte, waar voornamelijk jongeren zitten. We worden vriendelijk begroet en snel geholpen. 

We zijn beiden gegaan voor een tosti. Ik heb gekozen voor de Croque Madame Speciaal. Deze tosti wordt geserveerd met een spiegelei, salade en ketchup. De salade was lekker fris en vers. Wat ik jammer vond was dat het eigeel van de spiegelei droog was. Als ik een spiegelei bestel wil ik graag dat ik het eigeel kapot kan maken en deze lekker over het brood druipt. Desondanks heb ik ervan genoten voor de prijs van €5,45. 


Mijn partner heeft gekozen voor de Tosti Coffee&More XL. Ook deze tosti wordt geserveerd met ketchup en een frisse salade. De naam maakt de tosti in ieder geval waar, want ook al zie je het niet goed op de foto, deze tosti is even groot als 2 normale tosti's. De buitenlaag was lekker knapperig en de kaas heerlijk gesmolten. Voor €7,95 heb je bij Coffee & More een goed vullende lunch.


Deze lunch was niet heel bijzonder, maar gewoon lekker en betaalbaar. Een prima lunch om weer volop verder te kunnen winkelen. Gelukkig zijn we in 1 dag geslaagd voor zowel de lampen als de bank, bedankt Pronto

Bestel jij ook wel eens een "simpel" gerecht of wil je altijd iets speciaals als je buiten huis eet? Laat het weten in een reactie!