Tapas Cantina deel 2

Sittard
www.tapassittard.nl
Westers/Mediterraans

Enkele maanden terug zijn we gaan lunchen bij Tapas Cantina en heb ik gezegd dat ik hier nog eens wilde dineren. Belofte maakt schuld en in dit geval vind ik dat totaal niet erg! 


De menukaart van Tapas Cantina is zeer uitgebreid en alle gerechten zijn goed geprijsd. We waren nu met 4 personen en dan kun je de nodige gerechten delen. Alleen het zien van de hoeveelheden aan eten maakt mij al enthousiast. Ik kan alle gerechten apart gaan opnoemen, maar de foto laat deze al zien. 


Mijn favoriete gerecht was het spiesje van kip en dat is zeldzaam voor mij, want meestal vind ik kip te droog. Dit spiesje was absoluut niet droog, maar goed kruidig en sappig. Hier had ik wel een bucket van kunnen opeten! De overige gerechten waren ook goed op smaak gebracht, lauwwarm tot heet en goed in proportie. Het was zelfs zo goed dat we nog een kleine 2e ronde hebben besteld als toetje.

Het was een vrijdagavond toen we hier plaats hebben genomen en kennelijk zijn er dan themafeestjes, hartstikke leuk! De muziek die deze avond werd gespeeld was voornamelijk 90'er jaren en de muziek was goed op volume, maar laag genoeg om nog gezellig te kunnen kletsen. Dit samen met het heerlijke eten, het mooie marktplein en enthousiast personeel maakt dit een perfecte plek om je even op vakantie te voelen. 

Tapas Cantina is een restaurant met een grote kaart vol kleine, betaalbare en heerlijke gerechten. Benieuwd hoe de lunch bij Tapas Cantina is? Klik dan hier voor blog deel 1.