Restaurant-Brasserie Welcome

Geleen
www.restaurant-welcome.nl
Westers

Brasserie Welcome, een restaurant op de Markt in Geleen waar ik honderden keren langs ben gelopen en nooit een hapje ben gaan eten. Het werd dan ook eens hoog tijd. 

Met het zicht op onze naderende vakantie in Spanje hebben we gekozen voor het tapasmenu. Een gevarieerde schaal met gehaktballetjes in tomatensaus, uienringen, diverse soorten kaas en vlees, diverse soorten broodjes, olijvenmix, kipspiesjes en diverse tapenades. De diversiteit is goed gekozen en de kwaliteit van elk gerecht is goed. Wat warm moest zijn was heet en de hoeveelheden gericht op 2 personen was prima. We hebben deze schotel, met nog extra brood erbij, net opgekregen. Voor € 26,00 hebben we dit gerecht gegeten inclusief 4 drankjes. De exacte prijs van dit gerecht kan ik mij helaas niet meer herinneren door een heel goede vakantie waarvan wij gisteren pas terug zijn gekomen. 

Op het oog is restaurant Welcome gedateerd. Het interieur, de menukaart en de website kunnen wel een opfrisbeurt gebruiken. Desondanks was alles netjes verzorgd en het personeel vlug en vriendelijk. Ben je op zoek naar een rustige lunchplek met niet te veel poespas dan is restaurant Welcome een prima keus.