Brasserie De Trechter

Sittard
www.de-trechter.nl
Westers


Nog even en ik heb alle restaurants op de markt in Sittard geprobeerd! Bare with me en ik beloof dat ik snel weer een review schrijf van een andere plaats. Op een rustige zondagochtend bij Brasserie De Trechter plaatsgenomen voor brunch. 


Met niet zoveel honger had ik besloten om voor een "simpele" tosti te kiezen. Het gerecht dat ik kreeg was echter geen tosti in mijn ogen. Het waren 2 geroosterde boterhammen belegd met ham, kaas, komkommer en een hele hoop rauwe ui met tomaat. Ik heb zeker de helft van de tomaat en de ui op het bord laten liggen. Iets wat ik niet graag doe, maar dit was overkill. De ingredienten waren wel vers en het heeft mij wel gesmaakt, maar dit was niet de tosti waar ik op had gehoopt.


Mijn partner heeft gekozen voor een broodje gezond. Een stokbroodje die wederom rijkelijk belegd is geworden. De ingredienten hiervoor waren zeker passend en het broodje heeft dan ook goed gesmaakt. 

De menukaart is niet bijzonder, maar er is wel genoeg keuze en voor heel maatschappelijke prijzen. Het personeel is vriendelijk, oplettend en vrij snel. 

Zeker geen slechte ervaring, maar ten opzichte van de concurrentie op de markt zou ik proberen iets identieks toe te voegen. Daarnaast kan een beetje muziek op het terras geen kwaad.