The House

Sittard
www.thehousesittard.nl
Westers

We blijven met de reviews nog even in Sittard steken, namelijk bij The House. We waren afgelopen zaterdag wederom in Sittard voor een lunch en kwamen als eerste daggasten aan op het terras. The House is een steak & burgers (en meer) restaurant gelegen op de Markt in Sittard.

Wegens weinig honger, wat overigens vrij weinig voorkomt, ben ik gegaan voor een kleine Flammkuchen met spek en prei. Licht op de maag, lekker knapperig en een beetje zoutig. De kwaliteit was oké, ik had een betere verdeling verwacht. Daarnaast was alleen de spek nog een beetje warm, de rest was afgekoeld. Voor een kleine prijs van € 4,95 is het een matig gerecht.

Van een restaurant die de nadruk legt op steak en burgers verwacht je topkwaliteit. De hamburger was helaas ook afgekoeld, maar nog altijd lauwwarm. Dit komt waarschijnlijk ook door alle koude ingredienten eromheen. We zijn voor de classic burger gegaan en deze is goed belegd. Je krijgt hier de nodige frietjes bij. De smaak en de prijs van de hamburger is niks op aan te merken, voor € 8,50 was dit prima. 

Iedereen heeft een persoonlijke voorkeur hoe hij/zij de hamburger gebakken wil hebben. De hamburger die wij kregen was medium-rare gebakken. Dit heeft niet onze voorkeur. De ober had dit ons van tevoren kunnen vragen, echter hadden wij dit zelf ook bij het bestellen kunnen aangeven. Dit is althans de 2e keer dat ons dit overkomt en wij zullen dit in de toekomst in ieder geval niet meer vergeten te vragen. 

Een matige ervaring door de matige temperatuur van het eten. De kwaliteit is goed en de ober die ons heeft geholpen was ontzettend vriendelijk. Uiteten blijft een momentopname en we willen in de toekomst dan ook zeker nog eens hier gaan dineren.