Tapas Cantina

Sittard
www.tapassittard.nl
Westers/Mediterraans

Op Paasmaandag niet op zoek geweest naar eitjes, maar naar een lekkere lunchplek. Op de markt in Sittard uitgekomen bij Tapas Cantina.

Wat mij naar dit restaurant trok was de "tapas" in de naam, echter was ik een beetje teleurgesteld om te zien dat er op de lunchkaart geen tapasschotel of losse tapas besteld kon worden. Ik had wel zin in wat stokbrood met aioli of olijven/tomaten tapenade met wat kippenvleugels of nachos met kaas en guacamole. De lunchkaart biedt genoeg andere mogelijkheden, echter zijn dit standaard lunchgerechten die ik ook ergens anders zou kunnen bestellen. Beetje teleurstellend.


Ik heb gekozen voor de 2 bourgondische kroketten. De 2 kroketten werden geserveerd op brood naar keuze samen met een salade. Standaard krijg je mosterd hierbij, echter vind ik dit niet lekker en heb ik gevraagd voor mayonaise. Voor een prijs van € 5,95 was dit een prima gerecht. Simpel en lekker.

Mijn partner heeft gekozen voor de stokbrood hete kip. Een goed gevuld stokbrood met gebakken pikante kip, knoflooksaus, komkommer, tomaat, rode ui en verse sla. Ook dit broodje was goed van smaak en kost € 6,95. 

In de toekomst ga ik nog eens terug naar Tapas Cantina voor een diner, want het personeel is vriendelijk, de prijzen zijn maatschappelijk en het eten is van goede kwaliteit.