Vrijthof 9

Maastricht
Westers

Dankzij mijn angst voor wespen kwamen we terecht bij Vrijthof 9, een van de weinige terrassen op het Vrijthof die (gelukkig) geen aantrekkingskrachten voor wespen heeft. 

We waren hier rond lunchtijd en zoals gewoonlijk had mijn vriend zin in iets hartigs en ik in iets zoets. Ik heb gekozen voor de wafel met vanille-ijs en aardbeien voor €7,00. Dit gerecht heeft mij gemixte gevoelens bezorgd. De wafel was koud, hard en droog. Het ijs was lekker romig en de aardbeien vers en vol smaak. Als de wafel smeuïger zou zijn en opgewarmd, dan zou dit gerecht een stuk lekkerder zijn. Erg jammer. 


Het broodje gezond heeft ons wel verrast. Het stokbroodje was belegd met de standaard etenswaren als kaas, ham, tomaat, komkommer ei en salade, maar ook met boontjes, olijven en ananas. Een chiquere versie van een broodje gezond. Zeer tevreden over de hoeveelheid en kwaliteit van dit gerecht en dat voor een prijs van €7,50.

Een restaurant met vriendelijk personeel, een strakke en moderne uitstraling, een goed gevarieerde menukaart en een wespenvrij terras!