SOHO Kitchen & Bar

Sittard
www.soho-sittard.nl
Westers

Het voor mij meest uitnodigende terras op de Sittardse markt behoort bij SOHO Kitchen & Bar. Comfortabele strandstoelen, witte parasols, lekker eten en goede cocktails. 

Zowel buiten als binnen ontbreekt het niet aan sfeer bij SOHO. Trendy interieur, simpel maar welgekozen menukaart en jong personeel. Bediening is altijd vriendelijk en ze houden een prettige afstand. Niets zo vervelend als personeel waarvan je constant de ogen op je tafel voelt. 

De menukaart is niet uitgebreid, maar heeft wel een goed gekozen mix van gerechten. De proporties zijn groot en de kwaliteit is altijd goed. Mijn go-to gerecht is de caesar salad. Nog nooit heb ik ergens een lekkerdere caesar salade gegeten. Voor €8,75 zit je de nodige uren bomvol en dat voor "maar" een salade. 


De gerechten en foto's genoemd in deze review zijn van afgelopen zomer, wat ook wel te zien valt aan mijn kledingkeuze. De menukaart van SOHO veranderd regelmatig, maar de kwaliteit blijft even goed. Gelukkig heeft de caesar salade een vaste plek op de kaart. Op deze foto zie je de kapsalon pulled pork. Deze is inmiddels aangepast naar een kapsalon peking eend. Variëren van gerechten met een beperkte menukaart is een goed idee. Zo wordt de menukaart voor vaste klanten niet saai, alhoewel dat voor mijn eetverslaving nog niet zo slecht zou zijn!