Latinos

Valkenburg
www.latinos-valkenburg.nl
Mediterraans

Valkenburg biedt tientallen terrasjes aan, maar welke kies je? Op een zonnige dag is het een kwestie van "waar schijnt de zon" en "staat er toevallig iemand op". Dit was wederom het geval bij ons laatste bezoek aan Valkenburg en zo kwamen we terecht bij Mediterraans restaurant Latinos.

Het terras was gevuld en de bediening heeft ons snel voorzien van drinken. Dit was binnen 10 minuten geregeld. We hebben gekozen voor nachos, een gerecht wat relatief weinig verwerkingstijd nodig heeft. Na 20 minuten werd deze geserveerd en het bord en de nachos waren zo heet dat we nog even moesten wachten voor we konden aanvallen. De nachos waren volledig gegratineerd met kaas en geserveerd met zelfgemaakte tomaten salsa en guacamole. De combinatie van de zoute, warme nachos met de frisse en lekkere sauzen was prima. Je betaald hier een maatschappelijke prijs van € 6,50 voor en de hoeveelheid is meer dan genoeg.

Met betalen zijn we naar binnen gelopen, waar je binnen komt in een sfeervolle en kleurrijke omgeving. Voor de inrichting is er veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen als planten en hout. Op de website van Latinos kun je via Google Maps door het restaurant "lopen". Latinos heeft een passende inrichting voor een etentje in Zuidelijke sferen.