Il Bacaro

Maastricht
www.ilbacaro.nl
Mediterraans

Wederom een heerlijk restaurant gelegen aan het Vrijthof van Maastricht. Il Bacaro is een Italiaanse bar die een tapas concept hanteert, de Italianen noemen dit cicchetti. Cicchetti is traditioneel Venetiaans. Een menukaart vol kleine hapjes met een rijke smaak.

Van buitenaf een aantrekkelijk en gewoonlijk terras en van binnen een chique modern en nostalgische inrichting wat zorgt voor een huiselijke warme sfeer. De keuzes op de menukaart zijn uitgebreid en je kan je diner zo "duur" maken als dat je wilt. Wij zijn hier met vrienden gaan eten en hebben alles besteld wat we wouden, zonder op de prijzen te letten. Volgegeten en gedronken voor uiteindelijk € 34,00 p.p. Alle gerechten en prijzen zijn op de website te zien. 

Alle gerechten die we hebben geprobeerd vond ik heerlijk, maar de bruschetta is hieruit mijn favoriet. Je proeft de liefde waarmee het eten is gemaakt en de verse ingrediënten die zijn gebruikt. Topkwaliteit eten voor maatschappelijke prijzen. Ben je een liefhebber van de Italiaanse keuken, dan wil je hier gegeten hebben.