Introductie Eetbaar Limburg

Beste lezer,

Mijn naam is Ellis Pisters, geboren en getogen Limburger met een liefde voor eten. 

Eetbaar Limburg wordt mijn 2e blog die ik met veel liefde zal vullen. Uiteten is een hobby en gelukkig deel ik deze met mijn partner. Om alle ervaringen die wij hebben opgedaan niet voor onszelf te houden heb ik besloten om een nieuwe blog op te starten die alleen verslagen zal bevatten van bezochte restaurants in Limburg. 

Op mijn andere blog, Whotheblogisellis.com, schrijf ik voornamelijk reviews over films, producten en evenementen waar ik naartoe ben geweest. Daarnaast experimenteer ik vaker in de keuken en als een gerecht succesvol is zet ik de recepten online.

Ik hoop jullie smakelijk te kunnen informeren en waardeer suggesties van restaurants enorm. Laat dus vooral een berichtje achter.

Bedankt en veel leesplezier!